Fontos híreink

E-mail

Megérkeztek webáruházunkba a különböző struktúrált, érdekes felületek kialakításhoz alkalmazható paszták a Pentart cég legújabb fejlesztésű termékei.

OKTÓBER UTOLSÓ NAPJÁN 25%-OS KEDVEZMÉNY!!!!!

 
E-mail
" Isten hozott Tegoliában"
Cikk jelent meg Decoupage Alkotóműhely című lapban, a Soroksári Táncsics Mihály Művelődési Házban megrendezett Tegolaváros kiállításról , melyet jómagam szerveztem.
A cikket Kardos Zsófia és Besenyei Éva publikálta
 
E-mail

 

TOPIKLAKÓ KIÁLLÍTÁS A TÁNCSICS MIHÁLY MŰVELŐDÉSI HÁZBAN SOROKSÁRON!

 

Június 12-én 15:30 órakor.

INFO A FŐOLDALON -->

 

Tavaszköszöntő Soroksáron

Nyomtatás PDF

Tavaszköszöntő Soroksáron

Március végén lezajlott a soroksári tavaszköszöntő családi nap.Többféle hobbikreatív foglalkozás várta a kikapcsolódni, alkotni vágyókat.Délután 2 órától volt meghirdetve a program, de többen korábban jöttek hogy biztos helyük legyen az asztaloknál.A legnagyobb sikere a hungarocell gömbök, tojások díszítése volt.Egy egyszerű technikával oldottuk meg, hogy látványos eredményt érjünk el:)Folyamatosan kb: 25 fő volt jelen a teremben és alkottak egyszerre türelmesen.Különböző tárgyak, munkafázisok követték egymást.Álltam a sarat a sok kérdés keresztüzében:)

A felhasznált festék, decoupage ragasztó, fényes lakk a Pentacolor Kft támogatása a munkámhoz.

2009 Karácsonyi ajándékkészítős nap

Nyomtatás PDF

 

Karácsonyi, családi ajándékkészítés

a Pentacolor Kft támogatásával 

2009 december 19.-én szombaton nagy sikerrel lezajlott a második ajándékkészítős családi nap a soroksári Táncsics Mihály Művelődési házban.
A nagy hirtelen hóesés, a munkanap és a karácsonyi koncert ellenére sokan eljöttek alkotni.Kicsik, nagyok, anyukák és apukák, nagymamák és nagypapák együtt készítettek ajándékot a családnak karácsonyra.Különböző technikákkal hasznos tárgyak készültek.
A tárgyak készítéséhez Pentart festéket, ragasztót, repesztőlakkot, antikolószereket használtunk, melyeket a Pentacolor Kft ajánlott fel. 

Wekerlei családi nap

Nyomtatás PDF

2009-ben a Wekerlei napokon

Textiljáték-készítőként és Játszóházi foglalkozás-vezetőként a 2009-ben tartott wekerlei napokon

wekerlei nap

Wekerle nap2

Wekerle nap3